Xiaomi, uygun fiyatlı yeni bir tablet modeli olan Redmi Pad SE'yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor ve cihazın görüntüleri ile bazı temel özellikleri internete düştü. Redmi Pad SE, görünüşe göre Redmi Pad 2'nin yerine çıkacak ve üç farklı renkte (yeşil, eflatun ve koyu gri) sunulacak. Tablet, USB-C bağlantı noktası ve 3.5 mm kulaklık girişi gibi standart bağlantılarla donatılmış olacak. Ayrıca, 11 inç boyutunda, 1920x1200 piksel çözünürlüğe sahip ve 90 Hz yenileme hızına sahip bir ekranla gelmesi bekleniyor.

Redmi Pad SE'nin gücünü Snapdragon 680 işlemciden alacağı bildiriliyor. Arka panelinde 8 MP ana kamera ve ön yüzünde 5 MP selfie kamerası bulunacak. Ayrıca, tablette Dolby Atmos destekli dört hoparlör yer alacak, bu da daha iyi bir ses deneyimi sunacak.

Tabletin tanıtım tarihi olarak 1 Eylül belirtiliyor ve Xiaomi 13T ve Xiaomi 13T Pro amiral gemisi akıllı telefonlarla birlikte duyurulması bekleniyor.

Şimdilik elimizdeki bilgiler bunlar ve daha fazla detay için biraz daha beklememiz gerekecek. Xiaomi'nin uygun fiyatlı ve iddialı özelliklere sahip bu yeni tablet modeli, tablet kullanıcıları tarafından merakla bekleniyor.