En İyi 10 Akıllı Android Telefon

1. Samsung Galaxy S8

Biyometri bir yana, bu en iyi Android telefonu


Samsung şu anda dünyanın en iyi Android telefonunun en gözde pozisyonunu bir kez daha aldı. Samsung'un en yeni Galaxy S8 inanılmaz tasarımı, şaşırtıcı ekranı ve telefona eklenmiş bazı gçlü gücü sayesinde bu listenin başında geliyor. Son birkaç yıldır Samsung telefonlarını mükemmel hale getiren her şey, bu 5.8 inçlik cihaza yerleştirildi.

Telefonu sadece gözlerinizle açmanızı sağlayan yeni bir iris tarayıcı mevcut ve Samsung Bixby adında yeni bir ses asistanı da ekledi. Bazılarının beklediği mükemmel cihaz değil, ancak şu an satın alabileceğiniz en iyi Android telefon.

 

2. Samsung Galaxy S8 Plus

İkincilik, Samsung Galaxy S8 Plus'a gidiyor. Hem Galaxy S6 Edge hem de Galaxy S7 Edge'i sevdik, ancak bu yıl amiral gemisinin muadilinin daha küçük bir cihazını tercih ediyoruz. Galaxy S8 Plus'ın boyutu bazı insanları 6.2 inç uzakta tutabilir, ancak cihazın kullanımı kolay ve Plus'ın ikinci sırada yer almasının temel nedeni fiyatının daha yüksek olması.


Galaxy S8 ile ilgili sevdiğimiz her şey burada mevcut; Samsung, cihazın içindeki özelliklerle uğraşmak yerine sadece ekran boyutlarını gerçekten değiştirmeye karar vermiş gibi. Aynı güçlü 12MP kamera ve güç ayarları yanı sıra telefonun kilidini her zamankinden daha hızlı açmanıza olanak tanıyan yeni biyometrik teknoloji için burada bulabilirsiniz.

 

3. LG V30

En iyi Android telefonlar listesinde bir Samsung heyelanı olduğunu düşündüğünüzde, arada LG V30 de farkedilir.


2016'nın başlarında G6 üzerine kurulan V30, geliştirilmiş bir tasarım, daha büyük, ve renkli ekran ve güncellemiş yonga seti de dahil olmak üzere çeşitli şekillerde geliştirildi.

Kısacası, elde ettiğiniz özellikler, kesinlikle oyun, film, fotoğraf ve müzik için harika özellikler sunan bir süper akıllı telefon.

 

4. Samsung Galaxy Note 8

En büyük olmak söz konusu olduğunda, Note 8 en iyisi


Üç tane Samsung telefonu En üstte! Aşırı gibi görünebilir, ancak hepsi gerçekten çok iyi. Galaxy Note 8, yüksek fiyat etiketi ve S8 Plus'a benzerliği S8 kardeşlerin en tepesinde değil ancak Note 7'deki çöküntüden sonra geri dönüşü tam bir zafer.

Galaxy Note 8'i dördüncü dereceye layık kılan şey nedir? Hiç şüphesiz onun bir yarı tablet oluşu ve daha yüksek hassasiyet ve daha fazla basınca duyarlılık derecesi ile eskiz ve çizim için mükemmel hale gelen ikonik S Kalem kalemi ile filmler ve oyunlar için mükemmel olan 6.3 inç QHD sonsuz ekran.

 

5. Sony Xperia XZ Premium

4K fanatikleri için mükemmel bir telefon


Xperia XZ Premium, Sony hayranlarının göz kamaştıran ekran ve güçlü pil ömrünü bir araya getiren amiral gemisi. 4K filmleri ve TV şovlarını izlemekten hoşlananlar için XZ Premium'daki 4K ekranı mükemmel. Bu listede yer alan başka hiçbir telefon o kadar değil. Ayrıca ön tarafa bakan çift hoparlörler diğer artılar.

XZ Premium'un eksik olduğu bir alan varsa o da tasarım. Düz ön cam ve arka kısmı şık ama telefonun plastik kenarları adını 'Premium' kısmından çıkıyor. Fakat yanlı anlamayın, bu rekabet karşısında kendi markasını kolaylıkla tutabilen, tam olarak donatılmış cihaz.

 

6. Google Pixel 2 XL

Google'ın Pixel serisi 2017'de olgunlaştı ve Pixel 2 XL etkileyici, ince çerçeve tasarımı, çift taraflı ön hoparlör ve sade bir şekilde mükemmel bir kamera ile üst sıralarda.


Yeni bir akıllı telefon için piyasada iseniz kamera kalitesi çok önemli. Google Pixel 2 XL'deki fotoğraf makinesi, bir telefonda kullanılan en etkileyici değilse de en etkileyicilerden biridir.

 

7. Google Pixel 2

Küçük Android hayranları için mükemmel bir telefon


Büyük ekran şık olsa da herkes için ideal değil ve hala bir amiral geminin gücüne ve performansına sahip avuç içi dostu bir telefon arayan kullanıcılar Google Pixel 2'nin görünümünü beğenecek. Keskin bir şekilde kamaştırmayacak olan ön çerçeve, tek elle kullanabileceğiniz, net, berrak bir tam HD ekran. Android 8 Oreo'yu parmaklarınızın ucunda rahatça kullanabilirsiniz.

8. LG G6


LG G6 mükemmel tasarım, hoş QHD ekran ve akıllı çift kamera kurulumu ile bolca oynamak ve keyfini çıkarmanızı sağlayan üst düzey Android akıllı telefonu.

 

9. HTC U11


HTC, muhteşem HTC U11 ile en iyi Android telefon listemizde dokuzuncu sıraya yerleşti. Kamera teknolojisi hala HTC için büyük bir odak noktası. 12MP'lik bir sensör kulağa çok mükemmel gelmeyebilir, ancak arkada muhteşem görüntüler ortaya koyuyor. Ön tarafa bakan 16MP bir kamera mükemmel selfiler için çok yerinde

 

10. Nokia 8

Sevilen hatıraları olanlara Nokia nostaljisinin bir patlaması


Nokia telefonları geri geldi! Ve sadece geri dönmediler, aynı zamanda iyiler. Kanıtı ise Nokia 8'in en iyi Android telefonlar listemizde onuncu sırada yer alması.




Kaynak:techradar.com