2017'nin En İyi Android Oyunları


Android telefonunuz veya tabletiniz, birinci sınıf inanılmaz oyunların yer aldığı bir portaldır. İşte 10 favori oyun.


The Banner Saga

Bu taktik, dönüş tabanlı strateji oyunu PC'de çok tutuldu ve nihayet Android'e geldi. Vikingler partinizi muhteşem, efsaneler dünyasında yönetin ve kendi efsanevi hikayenizi örgüleyin.



Blizzard Hearthstone Heroes of Warcraft

Geçen sene bana 2017 yılında World of Warcraft (WoW) üzerine kurulu bir oyun oynayacağımı söylemiş olsaydın, bunun ancak Hearthstone'a  birkaç yıldır takıntılı olduğum için bunun doğru gözüktüğünü söyleyebilirdim. Basit bir oyunda sonsuz varyasyon, Hearthstone bu tarz kart oyunlarının yükünü hafifletiyor ve onları tekrar eğlenceli hale getiriyor. WoW'nun hayranı değilim, ancak bu oyuna kendimi kaptırmam için yeterince eğlenceli ve erişilebilir durumda.


The Battle of Polytopia

Klasik Sivilizasyon serisi mobil cihazlarda mevcut, ancak sıkıcı ve genellikle zevksiz. Polytopia, strateji türünü alıyor, temeline kadar kaynatıyor, ilginç bir katman ekliyor. Ve sonuç bağımlılık yaratan mobil, parlak bir oyun.

Dots & Co

Two Dots basit, şık bir tasarımın ve taşınabilir ortamı dikkatli şekilde ve özenle birleştirerek mobil oyun konusunda bir furya oluşturmuştu. Dots and Co bir çok büyük oranda bir devam değil ve yeni yetiler ile zorluklar getiriyor. Orijinal oyunun tüm stratejisini korurken, yeni hissettiren noktalar da ekliyor.

Clash Royale

Mega Clash of Clans'ı takip eden Clash Royale, DOTA 2 unsurları ile kule savunması ve güverte binasını şaşırtıcı derecede çekici bir pakette birleştiriyor. Bu sadece bir başparmakla oynatılacak eğlenceli ve bağımlılık yaratan bir mobil deneyim. Bu uygulama içi satın alma işlemlerini tek başınıza da tamamlayabilirsiniz.



Kim Kardashian Hollywood

Önce sakin ol. Kim K ya da gündelik oyun hakkında ne düşündüğünüz bir yana Kim Kardashian Hollywood zamanınıza değecek çok eğlenceli, akıllıca yazılmış ve keyifle bağımlılık yaratan bir uygulama.


Monument Valley

Monument Valley, mobil oyunların ucuz ve sığ ile eşanlamlı olması gerekmediğini kanıtlayan inanılmaz derecede güzel bir oyun. Bu dalgın muammada, her muhteşem seviyeyi tamamlamak için optik yanılsama kullanmanız gerekir. Meditatif, gizemli ve merak uyandırıcı, olmazsa olmaz bir Android oyunu.

Pokémon Go

2016, birçok büyük sanatçının ölümü, Batı demokrasisinin çöküşü ve en önemlisi Pokémon Go'nun hatırlanacağı bir yıl olacak. Konum verilerinize ve kameranıza dokunarak, Pokémon Go sanal canavarları dünyadamıza sokuyor. Çok eğlenceli ve topluluğunuzu keşfetmek için harika bir bahane. Oyun her zamankinden daha iyi.

Reigns

Reigns, Tinder'den tanıdık olduğumuz, sağa ya da sola dönen mekanik bir aracı kullanıyor ve bunu, garip bir neslin saray entrikasının hikayesini anlatmak için kullanıyor. Halkınıza hizmet etmeye, kiliseye saygı göstermeye ve düşmanlarla savaşmaya çalışırken bazen çok hızlı bir şekilde birçok kralın geçip gittiğini göreceksiniz. Ah, evet ve Şeytan peşinizde. Geriye dönük ve basit fakat zorlayıcı bir oyun, Reigns bir şimdiki zaman klasiği.

Spaceteam

Lustrous Prismneck'i Maksimuma ayarlayın! Spaceteam'de, siz ve odadaki diğerleri, çeşitli mekanik felaketler çemberinde bir uzay aracı yolculuğunda birlikte çalışıyorsunuz. Eğer siz ve arkadaşlarınız Star Trek'in teknik jargonunu seviyorsanız, o zaman bu eşsiz oyunu seveceksiniz.

 

Kaynak: pcmag.com