Redmi Note 12 Pro Speed Edition'ın yakında piyasaya sürüleceği onaylandı. Xiaomi'nin Note serisine beşinci katılımcı olacak.

Xiaomi kısa süre önce Çin'de Note 12 serisini piyasaya sürdü. Seri, Note 12 5G, Note 12 Pro 5G ve Note 12 Pro Plus 5G'den oluşur.

Ayrıca, Note 12 Pro Explorer Edition, yakın zamanda tanıtılan serinin bir parçasıdır.

Redmi Not 12 Pro+

 Xiaomi başka bir Redmi Note 12 serisi telefonun yakında Çin'de resmiyet kazanacağını onayladı.

Redmi Not 12 Pro

Bu yeni duyurulan Note 12 serisi akıllı telefon, Redmi Note 12 Pro Speed Edition takma adını taşıyacak. Ayrıca şirket, telefonu Çin'de K60 serisi ile birlikte piyasaya sürecek.

Xiaomi, Redmi Note 12 Pro Speed Edition akıllı telefonun özelliklerine biraz ışık tuttu. Ayrıca, akıllı telefon devi, ahize hakkında sayısız başka önemli ayrıntıyı açıkladı.

REDMI NOTE 12 PRO SPEED EDITION LANSMANI YAKLAŞIYOR

Bir Weibo gönderisine göre Redmi Note 12 Pro Speed Edition, 27 Aralık'ta Çin'de piyasaya sürülecek. Aynı şekilde, Note 12 Pro Ultra da 27 Aralık'ta Redmi K60 lansman etkinliği sırasında görücüye çıkacak.

Ayrıca rapor, telefonun bir OLED ekrana sahip olacağını gösteriyor. Kaputun altında, bir Qualcomm Snapdragon 778G+ yonga seti paketleyecek.

Weibo gönderisinde "Etkinlikte daha fazla sürpriz yayınlanıyor!" ifadesi yer alıyor. Bu, yaklaşan etkinlikte daha fazla cihazın gizleneceğinin önemli bir işaretidir.

Speed Edition'ın arkasında Redmi markasının yer aldığı kare şeklinde bir alan bulunur. Ayrıca gönderi, Yeşil renk seçeneğiyle sunulacağını onaylıyor.

Çerçevenin düz köşeleri vardır ve arka panelde üçlü bir arka kamera bölmesi bulunur. Geçmiş sızıntılar, Speed Edition'ın 120Hz hızlı yenileme hızına sahip 6.7 inçlik bir OLED ekrana sahip olacağını gösteriyor.

Ayrıca, telefonun 12 GB'a kadar RAM ve 512 GB dahili depolama ile gönderileceği bildiriliyor. Android 13'ü üstte MIUI 14 ile başlatacak.