Google Maps

Google Haritaları zaten yıllardır rehberiniz ve bu mükemmel uygulama sadece bunu daha da iyileştiriyor. Google Haritalar, yalnızca birkaç dokunuş ile hedefinize nasıl ulaşacağınızı söylüyor. Yürüyüş, bisiklet ve toplu taşıma yol tariflerini ve Uber'ı bile destekliyor. Uygulamanın yol bilgisi o kadar istekli ki adım adım yol tarifi yaparken hangi şeritte olmanız gerektiğini bile söyleyebiliyor. Ve tabi ki bu Google olduğu için yakınlardaki konumları kolayca arayabilirsiniz.


Google Translate

Muhtemelen bir gezgin olarak en büyük korkumuz diğer insanlarla iletişim kuramamaktır. Google Çeviri metin yazısı veya konuşulan kelimeleri hızlı bir şekilde çeviriyor. Hatta uygulamanın sizin için konuşmasını sağlayabilir ve fotoğraf makinesinden veya el yazınızdan metin girişi yapabilirsiniz. Uygulama çevrimdışıyken 52, çevrimiçi 103 dil çevirebiliyor. Saatinizde ve diğer Android uygulamalarınızı kullanırken bile çalışıyor!

Duolingo

Eğer başka bir dili öğrenmek istiyorsanız, Duolingo, dil öğrenimini adım adım dersler ve kullanıcı dostu bir arayüz ile hayata geçiriyor. Basit bir sözlükten başlayarak, oradan bina kurarak, Duolingo, yeni bir dil öğrenmek veya zaten biliyorsanız geliştirmek için iyi bir rehber. Uygulamayı ne kadar çok kullanırsanız ve pratik yaparsanız o kadar çok şey öğrenirsiniz. Bu ücretsiz uygulama, şu anda Danca, Hollandaca, Fransızca, Almanca, İrlandaca, İtalyanca, Portekizce, İspanyolca ve İsveççe'yi destekliyor.


Swarm

Bu parlak, renkli, check-in'lere odaklanmış uygulama. Arkadaşlarınızın nerede olduğunuzu bilmelerini kolaylaştırıyor ve işlem sırasında sevimli rozetler kazanmalarını sağlıyor. Bazı klasik özellikler şimdi afişlere benzer şekilde Swarm'e geri döndü. Aptalca görünebilir, ancak aslında daha önce geldiğiniz yerdeki son ziyaretinizde o mükemmel kahvaltı alanını hatırlamak harika bir durum olabilir.

Transit

Pek çok şehir dünya çapında toplu taşıma olanağı sunduğunda Uber'e kim ihtiyaç duyar? Transit uygulaması otobüsler, feribotlar ve trenler dahil olmak üzere toplu taşıma seçenekleri ile Kuzey Amerika, Avrupa ve Avustralya'daki 87 şehre tahmini varış zamanını gösteriyor. Hatta New York'ta, kaç tane motosikletin yerel Citi Bisiklet stantlarında park edildiğini bile söylüyor. Bu uygulama, seyahatlerinizin sizi nereye götürdüğüne bakmaksızın sizi bilgilendiriyor.

Uber

Uber'in kesinlikle bazı problemli yanları var. Sorunlu iş taktikleri ile kötü basını arasındaki bu durum anlaşılabilir. Ancak gerçek şu ki hangi şehirde olduğunuza bakmaksızın, binecek bir vasıta arıyorsanız Uber orada. Bazı alanlarda yemek sipariş etmek için bile kullanabilirsiniz. Mükemmel bir özellik: Über üzerinden tekerlekli sandalyeye uygun araç talep edebilirsiniz.


Weather Underground

Weather Underground gerçekten kullanışlı hava durumu bilgisine odaklılık ile şık tasarımı bir araya getiriyor. Özellikle, bölgenizdeki hava koşullarını rapor etme yeteneği ve dünden bu yana koşulların nasıl değiştiğini gösteren son derece faydalı karşılaştırmalı tahminleri çok iyi. Bir dizi yararlı widget ile birlikte, Android'deki en iyi hava durumu uygulaması.

 

 

 

 

Kaynak: https://www.pcmag.com/article2/0,2817,2393097,00.asp#travel