Google Play'in Android Excellence programı çerçevesinde her üç ayda bir yenilenen en iyi uygulamalar ve oyunlar listesi açıklandı. Bir hatırlatma olarak şunu söylemeliyiz ki, bu listede yer alan uygulamalar ve oyunlar koleksiyonu yüksek kalite, mükemmel kullanıcı deneyimi ve güçlü teknik performans ölçütleri baz alınarak belirleniyor. 


Belki de en önemlisi, bu liste yer almak için, bir uygulama veya bir oyunun popüler olması ya da çok fazla satması gerekmiyor. Daha ziyade, yukarıda da belirtilenler gibi sıra dışı ve üstün niteliklere bakılıyor. Google Android Excellence programı Nisan 2018 ayı güncellemesinde 13 uygulama ve 11 oyun öne çıktı. Bu uygulama ve oyunlar: 

Yeni Mükemmel Android (Android Excellence) Uygulamaları

Adobe Photoshop Lightroom CC

Dashlane

Holstelworld

iCook

Keeper Password Manager

Keepsafe Photo Vault

Mobisystems OfficeSuite

PhotoGrid

Runtastic Results

Seven - 7 Minute Workout Training Challenge

SoloLearn: Learn to Code for Free

Tube Map

WPS Office

 

Yeni Mükemmel Android (Android Excellence) Oyunları

Angry Birds 2

Azur Lane アズールレーン

CodyCross

Into the Dead 2

Little Panda Restaurant

MARVEL Contest of Champions

Orbital 1

Rooms of Doom

Sky Dancer Run

Sling Kong

Soul Knight

 

Adobe Photoshop Lightroom CC

Fotoğraflarınızı, mobil cihazınızdaki Lightroom'un gücü ile çekebilir, düzenleyebilir ve paylaşabilirsiniz. Hızlı ve kolay düzenleme için hazır ayarları kullanabileceğiniz gibi gelişmiş düzenleme araçlarından da yararlanabilirsiniz.

 

Seven: 7 Minute Workout Training Challenge (7 Dakika Egzersiz)

Yoğun bir yaşam tarzınız varsa ve her dakikanız doluysa bu uygulama tam size göre. Bu uygulamayı yedi dakikalık egzersizler için kullanabilirsiniz. Telefonunuzu veya Wear OS (akıllı saat vb.) cihazınızı açın istediğiniz zaman ve yerde çalışmaya başlayın. Başarı ve daha fazla destek için 7 Club'a katılabilmeniz de mümkün.

 

SoloLearn (Learn to Code for Free)

Milyonlarca topluluğa katılarak yeni kodlama dillerinden birini öğrenebilirsiniz. 7/24 destek destek bir tuş uzağınızda. İsterseniz toplulukları etkilemek için kendi derslerinizi oluşturun.

 

CodyCross (Crossword Puzzles)

Yeni tür bir bulmaca tarzı için bu oyunu deneyimlemek şart. Macera modunda ücretsiz oynayabileceğiniz gibi özel temalı paketler, değişen zorluk seviyeleri ve haftalık yeni içerikler için abone olabilirsiniz.

 

MARVEL: Contest of Champions

Marvel Evreni'ndeki efsanevi yerlerde en beğendiğiniz Marvel Süper Kahramanlar ve Süper Villians ile oynayabilirsiniz. Heyecan verici maceralar yaşamak için arkadaşlarınızla ittifaklar kurabilir ve şampiyon takımınızı oluşturabilirsiniz.

 

Orbital 1:

Güzel 3D grafiklerle bu gerçek zamanlı, çok oyunculu oyunda yeteneklerinizi test edebilirsiniz. Yeni günlük görevler ve hızlı savaşlar için savaşçıları ve silahları toplayın, savaş takımınızı kurun.