Eğer iyi bir oyun hayranıysanız ve sonraki versiyonları sabırsızlıkla bekliyorsanız size güzel bir haberimiz var. İşte 2019 yılının en iyi android oyunları. Sizin için derledik. İyi eğlenceler..

1- Oceanhorn

Zelda hayranıysanız, Oceanhorn sizin için oyun olabilir. Popüler başlık, büyüleyici bir film müziğinin yanı sıra sağlam bir anlatı ve muhteşem görseller içeriyor. O da oynamak oldukça kolay.


2- Monster Hunter Stories

Monster Hunter World, oyun konsolu dünyasında büyük bir hit olmuştur, ancak şimdi de Monster Hunter Stories adı verilen mobil bir sürümü var. Konsol oyunundan biraz daha karikatürize ve hala 20 dolara mal oluyor (uygulama içi satın alma olmasa da), ancak konsol oyununu sevenler evreninde oynamaya devam etmek isteyebilir, bu da onlar için mükemmel bir seçimdir. Monster Hunter Stories'de dünyayı dolaşıp avlanıp evcilleştirilecek canavarlar arayacaksınız.


3- Dragon Ball Legends

Dragon Ball serisi, son birkaç yıl içinde yeniden canlanmaya başladığını gördü ve Dragon Ball Heroes bundan faydalanıyor. Oyun, çok eğlenceli, özellikle bir Dragon Ball hayranıysanız ve bir dizi farklı seviye boyunca dövüşerek yeteneklerini ve karakterlerini topladığını görüyor. Ayrıca portre modunda oynatılmak üzere inşa edilmiştir, bu da yolda oynamayı kolaylaştırır.


4- Horizon Chase

Fotogerçekçilik harikadır, ancak geliştiriciler gerçekten eğlenceli bir oyun kurmaya odaklandıklarında çok daha önemlidir. Horizon Chase'in yaratıcılarının yaptıkları buydu. Oyun gerçekten orada görünmüyor gibi görünebilir, ancak canlı ve renkli seviyelerde yarışırken, gerçekten umursamazsınız.

 

5- PUBG Mobile

Erangel Adası'na gidin, PlayerUnknown’ın Battlegrounds Mobile’ında öldürün, öldürün, öldürün, öldürün. Aynı fikirle 99 kişiyi daha üstleneceksin, fakat sadece bir galip olabilir. Kontroller onlara alışıncaya kadar kaçınılmaz olarak biraz garip ve sadece bir harita var, ama bu sizi içine çekecek gergin bir tetikçi.

 

6- Fortnite


Dünyadaki en popüler oyun Android'de bulunmaktadır, ancak Google Play'de alamazsınız. Bunun yerine, Epic Games web sitesinden edinmeniz gerekir. Yeni başlayanlar için Fortnite, renk ve strateji dolu bir savaş royale tarzı oyundur. Oyunda, gerçekten en iyileriyle rekabet edebilmek için bina yapılarında ustalaşmanız gerekecek - ancak yapmasanız bile, yine de eğlenceli bir zaman.


7-Draw Something

Karşıdaki oyuncuya belirli bir objenin resmini çizerek tahmin etmesini bekliyorsunuz. Acaba hangi oyuncu daha iyi çizip objeyi ipucu olmadan bilecek?

8-Diamond Dash

Facebook bağlantılı oyunda haftalık turnuvalar yaparak heyecanı arttırmak mümkün. Sadece aynı renkleri yan yana getirip patlatmak ve sihirli güçleri açmak gerekiyor.

9- Bucketz

Sınırlı gün için bedava olan bu oyunda kovaların içine havaya atılan eşyaları atıp dengede tutmak işin en önemli kısmı. Geri kalan süprizler ise ilerleyen bölümlerde.

10- Flow

Beyni çalıştırmaya yarayan oyunda aynı renkteki noktaları birleştirmek ve boşta kutu bırakmamak önemli. Bölümlerde gittikçe zorlaşıyor ve hamleler sayılıyor.

11-Real Racing 3

Eğer gelişmiş bir telefon oyunu arıyorsanız Electronik Arts sürümlü Real Racing tam size göre! Muhteşem animasyonlar, hızlı arabalar ve nefes kesici yarışlar.

12-My Singing Monsters

Pokemon karakterleri bir adaya kaçıp koro oluştursaydı aynen bu şekilde olurdu. Asıl görev, 30 tane farklı canavarın adanın farklı yerlerinde uyumlu şarkı söylemelerini sağlamak.

 

13- Hay Day

Her yaşta insana bağımlılık yapan bu oyunda kendinize ait tarlanız oluyor ve ürün yetiştirmek, satmak sizin elinizde. Facebook bağlantılı bu oyunda seviye atladıkça yeni ürünler açılıyor.

 

14-Mini Golf Match Up

Kim yanında küçük bir golf sahası taşımak istemez ki? 5 alandan ve 18 delikten oluşan minyatür golf oyununu telefonunuz sayesinde her yere götürebilirsiniz.

15- Smurfs Village

Herkesin severek izlediği Şirinler’e ait bir köy kurmak ister misiniz? Kendi Şirinler Köyü’nüze sahip olabilir ve istediğiniz gibi kurabilirsiniz.