Bilgisayarınız Yanınızda Olmasa Bile Kontrol Etmenizi Sağlayan 5 Ücretsiz Android Uygulama

Günümüzde neredeyse her bireyin teknolojiye olan bağının yoğunluğu yadsınamaz bir gerçek haline dönüştü. Her zaman yanımızda taşıyamadığımız bilgisayarınıza acil ulaşma ihtiyacı oluyor. Böyle zamanlarda bilgisayarınızın yanınızda olmasını dilemekten başka bir şey elinizden gelmiyor. İşte bu dileklerinizi gerçeğe dönüştürebilecek birçok Android uygulaması mevcut olup derlediğimiz 5 ücretsiz uzaktan bağlantı/ kontrol uygulamasını sizlerle paylaşacağız ;

 

1.TeamViewer

Bilgisayarınız  ve sunucunuz arasında bağlantı kurmak için Webmasterlar’ın sıkça kullandığı  TeamViewer bedava  olarak kesinlikle listenin en başında yer alması gerekiyor. TeamViewer’ı cep telefonunuza kurarak sanki bilgisayarınız yanınızdaymış gibi bağlantı kurabilirsiniz.  İndirmek için tıklayınız.


2.VNC Viewer

VNC Viewer aplikasyonu RealVNC ekibine ait bir aplikasyon . Yukarıda bahsettiğimiz uygulamada olduğu VNC Viewer ile bilgisayarınız ve sunucunuzla oldukça kolay bir şekilde bağlantı kurabilirsiniz. Bedava olması VNC Viewer’ı oldukça aklı yatan bir alternatif olarak karşımıza çıkartıyor.  İndirmek için tıklayınız.



3. Microsoft Remote Desktop

Tek istediğiniz Android telefonunuz ile bilgisayarınız arasında bağlantı kurmaksa , bunu yapabilmek için yine karşımıza çıkan  Microsoft ürünü Microsoft Remote Desktop’u kullanmanız olacaktır. İndirmek için tıklayınız.


4. Chrome Remote Desktop

İsmine bakarak  Chrome Remote Desktop’u  bilgisayarınızdaki Chrome ile  bağlantı kurmanızı sağlayacak bir uygulama olarak düşünmeyin. Çünkü Chrome Remote Desktop bundan daha fazla yeteneğe sahip. İndirmek için tıklayınız.


 

5. Splashtop 2

Splashtop 2 listenin son sırasında bulunmasına rağmen daha üst sıraları hak ettiği kaçınılmaz bir gerçek . Eğer tercih sırasında  Linux listenizde yoksa ve evinizin içinden odalar arasında bilgisayarınıza bağlanmak istiyorsanız, Splashtop 2’yi muhakkak bir denemek  isteyebilirsiniz. İndirmek için tıklayınız.