Samsung Galaxy S23 telefonlarının tam olarak piyasaya sürülmesinden çok uzakta değiliz ve şimdiden çeşitli sızıntılar ortaya çıkıyor.

 

Samsung Galaxy Unpacked etkinliğinin 2023 Şubat ayının ilk haftasında gerçekleşeceği ve tam tanıtımın o zaman gerçekleşeceği düşünülüyor. Bu arada, yakın zamanda onaylanan Samsung Galaxy S23 Ultra teknik özellikleri de dahil olmak üzere, gelecekteki telefonlar hakkında ortaya çıkan bilgiler var.

 

Şimdi de Samsung Galaxy S23, Galaxy S23+ ve Galaxy S23 Ultra telefonlarının beklenen imza renkleri sızdırıldı. SamMobile tarafından hazırlanan bir rapora göre, yeni Samsung telefonlarının farklı varyantlarının her birinin çeşitli renkleri olacak, ancak imza renkleri öne çıkacak. Rapora göre, her model için imza renkleri şöyle görünüyor:

 

Ortaya çıkan bazı özellikler

 

Samsung Galaxy S23+'ın imza rengi pembedir

Samsung Galaxy S23 Ultra'nın imza rengi yeşildir

Samsung Galaxy S23 imza rengi açık altın veya pembe altındır

Bu rapor, bu renklerin yeni cihazlar için pazarlama materyallerinde ağırlıklı olarak yer alacağını gösteriyor. Dolayısıyla, yeni yılda bu telefonların bu renklerde gösterilmesini bekleyebilirsiniz, ancak lansman sırasında diğer renkler de mevcut olacak.

 

Renklerin yanı sıra, diğer sızıntılar Samsung Galaxy S23, Galaxy S23+ ve Galaxy S23 Ultra'nın Samsung Galaxy S22 Ultra'ya çok benzeyeceğini öne sürdü. Bu, arkaya bakan kameralar için birkaç halka ve benzer bir genel estetik anlamına gelir. Doğal olarak telefonlar çeşitli şekillerde yükseltilecek olsa da.

 

Teknik özellikler açısından, telefonların kesinlikle bir yükseltmesi olacak - Snapdragon 8 Gen 2 işlemci, 3088 x 1440 çözünürlüğe sahip 6,8 inç ekrana ve 5000 mAh pil gibi özellikleri görebileceğiz.

 

Daha fazlasını öğrenmek için Şubat ayını beklememiz gerekecek.